Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close
start / Våra partners

det här är 

Våra Partners

Det har pågått ett massivt arbete under flera år bakom kulisserna som gör att vi nu ser att damfotbollen växer exponentiellt i Europa. Publik upptäcker den fantastiska fotbollen som spelas på våra arenor och faktum är att de tre mest besökta fotbollsmatcherna i Europa under 2022 har spelats av damer. Publiken i TV-sofforna växer också när de stora TV-bolagen nu förstår vilken impact vi ger. Allt ligger bäddat för att alla gamla och nya partners ska få en fin resa med oss i Växjö DFF när våra serier tar rygg på utvecklingen.
 

ATT SPELA FOTBOLL I VÄXJÖ DFF.

Sedan 1986 har vi tagit kommandot i att lägga 100 % fokus på tjejers fotboll när vi startade Växjö DFF. Vi tröttnade på att alltid hamna vid sidan om i fördelningen av träningstider och pengar och valde att alla resurser istället ska läggas på våra tjejers fotbollsdrömmar.

När vi 2014 gick från att vara en renodlad breddförening i Växjö till att också bli en elitförening så har alla unga fotbollstjejer i Växjö idag möjligheten att på allvar drömma om att bli fotbollsproffs i vår stad. Nu på vår tionde säsong så spelar vi vår femte säsong i Damallsvenskan. 

För oss i Växjö DFF är det lika viktigt att få chansen att bli så bra som möjligt i fotboll som att också få ta del av den gemenskap som fotbollen ger. Vi för ett holistiskt synsätt mot våra medlemmar för att se helheten i individen och ger nycklar till att möta de utmaningar det innebär att vara ung tjej i dagens samhälle.
 

ATT TA ANSVAR FÖR VÄXJÖ

I våra hållbarhetsinitiativ, som är samlade under #FramåtTillsammans, jobbar våra spelare från A-lag och Akademi i olika uppdrag. Vi besöker äldreboenden för att skapa en liten guldkant i deras vardag, vi jobbar som förebilder och faddrar för unga flickor inom fotbollen i Växjö, på sommarlov skapar vi en meningsfull sysselsättning med kvartersfotboll i Arabyområdet och vi jobbar nära en organisation som startat en skola i Nairobi för att ge dem samma möjlighet att spela fotboll som oss.

Alla med syftet att stärka vårt värdegrundsarbete och ge både oss och de vi riktar våra initiativ mot en ökad förståelse för varandras tid och plats i livet.
 

AFFÄRSNYTTA

Vi har på kort tid lyckats skapa en kultur, identitet och varumärke som många vill alliera sig med. Idag handlar sponsorvärlden mycket om att kunna erbjuda mer än exponeringar där vi kan hjälpa till med att berätta en historia till era kunder och anställda. Ge kraft och innehåll till värdegrunder, globala mål och kanske främst en mer jämställd sponsringsstrategi.

Affärer görs i det personliga mötet. Under 2022 har vi byggt ett framgångsrikt koncept med våra nätverksträffar där vi bjuder på lunch och samtidigt lyssnar på intressanta och relevanta föreläsningar. Vår Partner Lounge är öppen på matchdagar för våra partners där vi bjuder på fika och klassisk fotbollskorv i paus. Båda dessa upplägg ger er fantastiska möjligheter att knyta nya kontakter eller fördjupa befintliga relationer.

Vi välkomnar alla in i familjen, stora som små partners, för att stötta Växjö DFF och för att hitta vägar till att föra varandras affärer framåt.

Vi hoppas att du är nyfiken på Växjö DFF och vill komma i kontakt med oss redan idag!

 

Med vänliga hälsningar,

Åsa Malmström

Växjö DFF VD - Sälj – Marknad 

Mail: asa.malmstrom@vaxjodff.se

Telefon: 0721 - 56 60 00

Huvudpartners

Nyproducerade bostäder till salu | OBOS

Svenska Spel Sport & Casino: Logga in och Spela nu

Pulsen Group - Karriärföretagen

Premiumpartners

Klubbpartners

Växjö Markisfabrik, Växjö - Bokadirekt

Fellessons Bygghandel Evedal | Morakniv

Balco Group - Vi skapar klimatsmarta balkonglösningar | Balco Group

Kataloger, prislistor & media – Burde Sverige

VVS-installationer Halmstad, Gislaved, Växjö | Cretec

ERTGodis Logotyp Svart text | ERT Godis

Ecosign | Konsten att synas

Sverigeledande på webbaserad bokföring och fakturering | Fortnox

Kungsgrillen i Växjö » Upplev vårt stora utbud av maträtter

Projektering | MVP SYD, Mark & VA Projektering AB | Sverige

Trygg partner som alltid blickar framåt - Lindås gräv

Fagnes - Vi bygger hållbara bostäder med människan i centrum

Drönarscanning | SkyMap Innovations AB

Billån | Liljas Bil

Sponsor-logo-Max Matthiessen - IF Elfsborg

Fil:Nordea.svg – Wikipedia

PeHå Förvaltning AB - Verkstadsgatan 5, Växjö | hitta.se

Systematiskt Arbetsmiljöarbete (SAM) | Lagar & Regler - Sameffekt AB

Press - pressmeddelanden, kontaktuppgifter och bilder | Sparbanken Eken

Söderberg & Partners - Grafisk manual

Välkommen - Villa Vik

Logotyp - Växjö kommun - Växjö kommun

Maxkompetens - Bemanning & rekryteringsföretag