Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close
start / Akademi

DET HÄR ÄR

Akademi

Huvudpartner  


Växjö DFF AKADEMI

Växjö DFF vill erbjuda en högkvalitativ utvecklingsmiljö för elitsatsande tjejer. Växjö DFF Akademi innehåller idag två lag, F19 & F17 och leds utav utbildade fotbollstränare och instruktörer.
Syftet med vår Akademi är att utbilda unga fotbollsspelare för att skapa förutsättningar för att ta klivet upp till vår A-lagsverksamhet.

GYMNASIUM

I samarbete med Växjö Fria Gymnasium ansvarar vi för fotbollsprofilen nationellt godkänt idrottsutbildning (NIU) som vänder sig till dig som idrottar på elitnivå och vill satsa på såväl utbildning som idrott.
Våra instruktörer kommer från vårt A-lag samt vår Akademi och tillsammans med skolan anpassas träningen som sker på skoltid individuellt utefter spelarnas fotbollsträningar på kvällstid.
räningsmiljön huseras på Arenastadens fotbollsplaner under sommaren och på vinterhalvåret håller vi till i Tipshallen.

Kontakt

Växjö DFF
Olof Unogård
070-373 28 46                        olof.unogard
@vaxjodff.se

Växjö Fria Gymnasium
Peter Nilsson

peter.nilsson@vaxjofria.se