För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

DET HÄR ÄR

NYHETER

Viktig poäng mot Piteå på klassiska Värendsvallen

Dessi nickar in 1-1 efter 20 min.

Söndagen bjöd på tuff fight hemma mot Piteå där slutresultatet skrevs 1-1 (1-1). Mattan på Visma Arena läggs nu om och matchen spelades på klassiska Värendsvallen, som törstade efter mer vatten.

Piteå ligger i toppen av tabellen och började bäst, där #22 Hanna Andersson får till ett drömskott till 0-1 redan i 4:e minuten. Vi jobbar oss in i matchen och skapar redan efter kvarten ett par fina chanser. Rättvist kommer sedan 1-1 efter 20 min på hörna från Alex där Dessi snyggt nickar in bollen på bakre stolpen. Jubel på vallen! Snabb rekyl från Piteå efter målet, men Lollo räddar nere vid stolpen.

Vi fortsätter följa planen och lyckas hålla koll på ett tekniskt och fysiskt starkt Piteå, där vi tar över lite i slutet av första. Här har vi tre riktigt klara målchanser där Evve och Elin är igenom, men där Piteås målvakt räddar bortalaget. Halvleken avslutas sedan två vassa avslut av Larkin.

Fighten fortsätter i andra och visst är det svårspelat, där bollen ofta är i luften och där passningarna är svåra att få fram. Vi lyckas dock hålla Piteå utanför oss, där ett par byten dessutom ger ökad kraft. Nervös avslutning där Piteå trycker på med 5 min tilläggstid, men vi lyckas hålla undan och oavgjort känns denna gång som en seger. Bra jobbat tjejer och ytterligare en viktig poäng säkrad!