Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Viktig bortaseger mot KIF Örebro

Växjö DFF har precis tagit ledningen med 1-0 av Evelyn Ijeh. Foto: Ronny Johansson

Booom! Det blir seger 1-2 (1-2) i det viktiga bortamötet mot KIF Örebro på söndagseftermiddagen.

Sista bortamatchen innan uppehållet där Örebro stod för motståndet på Behrn arena. Ett lag som alltid varit svåra att möte på sin hemmaplan. Örebro låg tre poäng efter oss innan matchen och skulle de vinna skulle vi vara lika. Vi satsade på att resa upp samma dag, med lite längre pauser, något som verkade fungera bra och vi startade piggare än hemmalaget.

Rättvist gör vi 0-1 efter 10 min där Alex snyggt spelar i djupet till Evve, som enkelt lobbar över målvakten. 0-2 kommer efter 28 min och är riktigt snyggt, där vi väggar oss förbi på vänsterkanten och där till slut Kemppi sätter in bollen till Evve som styr in sitt andra mål för kvällen. Stiligt och nu knyter vi näven!

Örebro hänger inte med huvudet utan ökar nu takten och nästan direkt har de ett skott i ribban och tar sedan över kommandot. Örebro går runt på vår högerkant och med 32 min på tavlan kommer en snygg reducering till 1-2 från #88 Maja Bodin.

Ställningskrig i andra där Örebro fortsätter trycka på och där vi kommer i omställningar. 10 min in i andra har Alex ett tungt skott i kryssribban och 5 min senare har Örebro ett skott i virket, men inga mål. Vi genomför ett par byten men vi ändrar inte spelformation utan kämpar på i defensiven och vi gör det bra. Matchen slutar med seger 1-2 och 3 poäng med hem i bussen. Innebär också att vi tar klivet tillbaka upp på en 8:e plats i tabellen. Riktigt bra jobbat idag tjejer och på söndag tar vi emot IFK Kalmar på hemmaplan. Kom och stötta oss då - sedan tar vi semester!

ANNONS