Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

VD med försäljnings- och marknadsfokus sökes till Växjö DFF

Växjö DFF har tagit klivet tillbaka till OBOS Damallsvenskan och har en klar ambition om etablering på högsta nivån, genom att utveckla och driva en förening i framkant där gemenskapen, den individuella utvecklingen och glädjen till fotboll står i centrum.

Vi söker nu dig som vill ta ansvaret att som VD driva en mindre och dynamisk organisation och som tillsammans med teamet ska skapa förutsättningar för en fotbollsförening i världsklass, för såväl spelare, ledare, publik som samarbetspartner. Du har erfarenhet av att vara chef och har själv arbetat med försäljning. Troligen har du en akademisk examen och självklart god ekonomisk förståelse. I rollen som VD ansvarar du för ett bolag och en förening och dess budget, verksamhetsplaner och mål samt löpande ekonomisk uppföljning och analys.

En prioriterad uppgift är att driva och utveckla försäljningen, som idag uppgår till ca 8-9 miljoner sek. Du kommer att bygga vidare på befintliga kundrelationer och också vara drivande i att skapa nya affärsmöjligheter, utveckla kundrelationer och tillvarata affärspotentialen i marknaden. Vi ser det som meriterande om du har ett brett nätverk i regionen.

För att uppnå bästa möjliga resultat och utveckling av föreningen tror vi på att ta fram det bästa i varje medarbetare, och här kommer ditt ledarskap till sin rätt. Du har personalansvar och att coacha och utveckla ditt team med att ge dem de bästa förutsättningar att leverera med hög kvalitet är en uppgift som du tar på stort allvar. Du ansvarar för att leda och fördela det övergripande arbetet och att prioritera resurser till rätt insatser för att kunna utveckla en fotbollsförening i världsklass. Med tanke på att det är en liten organisation blir alla krafter viktiga, och du är själv en person som ser det som din uppgift att hugga i där det behövs.

Profilen vi söker
Du är drivande och vill skapa resultat. Du är strukturerad, snabb-i-tanken och van vid och duktig på att leda processer i mål.

Du är en ledare som har lätt för att skapa nya kontakter. Du har ett starkt engagemang som syns och känns, både i rollen som ledare för ditt team och som ansvarig för resultat och kvalitet.

Du levererar alltid ett proffsigt resultat och trivs när tempot är högt.

Som vår framtida VD är du mogen och trygg i dig själv och känner din kompetens, vilket gör att du kan agera prestigelöst och ödmjukt. Du skapar engagemang genom god kommunikativ förmåga och din egen delaktighet, såväl internt som externt. Vidare är du en möjliggörare som sätter teamet främst, skapar synergier och motiverar medarbetarna till att växa och utvecklas.

Urval sker löpande. Vi ser därför framemot att få din ansökan så fort som möjligt.

För frågor, kontakta:
Catarina Mård Löwenadler – 073-349 00 63
Santhe Dahl – 070-551 30 55

Välkommen med din ansökan! 

https://headconsulting.se/lediga-tjanster // https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1364&ProjectId=144894&DepartmentId=18991&MediaId=5 

Info
Växjö DFF bildades 2014 och är en flick- och damfotbollförening för ungdomar i alla åldersgrupper och ledare där gemenskapen, den individuella utvecklingen och glädjen till fotboll står i centrum. Vårt mål är att fostra nya spelare med hög allsvensk klass och skapa ett livslångt intresse för fotboll och ett aktivt och hälsosamt liv. ”Tillsammans med Växjö DFF” har blivit samlingsnamnet för vår identitet, vår kultur och vilka vi vill vara. Växjö DFF ska vara en förening där vem som helst ska kunna hitta sin plats, oavsett om det är som anställd, aktiv, ledare, förälder, ideellt engagemang eller den som bara kommer in på en kaffe – tid för gemenskap är viktigt och känslan av att tillhöra ett sammanhang är något vi tror starkt på.

ANNONS