Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF värvar Victoria Svanström!

Växjö DFF värvar eftertraktade mittfältstalangen Victoria Svanström. Kontraktet som skrivits är till och med säsongen 2025, det vill säga kommande två säsonger. 

Den 18-åriga mittfältaren började spela fotboll i Kode IF fram till och med 2016. 2017, blott elva år gammal, värvades hon till IFK Göteborg där hon till en början tilhörde deras ungdomsverksamhet. Tävlingsdebuten i divisionsspel kom tre år senare, 2020, när hon som fjortonåring spelade sin första match i division 4 Göteborg. Fram tills nu har hon tillbringat tre säsonger i IFK Göteborgs A-lag där hon gjort 56 A-lagsmatcher, 67 mål oc 35 målgivande passningar. Säsongen 2022 lånades Svanström ut till Elitettan klubben Alingsås FC där hon spelade 21 ligamatcher och tog en fjärdeplats i Elitettan. Säsongen 2023 var hon tillbaka i IFK Göteborg och nu står det alltså klart att hon spelar i Växjö DFF framöver. 

Jag har en positiv känsla för klubben och ser fram emot att få komma igång. Det känns jättebra att ha skrivit på för Växjö, säger Victoria Svanström. 

Vad var det som gjorde att valet slutligen föll på Växjö DFF?

- Jag fick ett bra mottagande när jag var och besökte klubben, både från ledare och spelare, och kom hem med en väldigt bra känsla i kroppen. Växjö är en bra klubb med rätt förutsättningar för mig att utvecklas i. De har höga ambitioner och vill spela en anfallsinriktad, modern och rolig fotboll, vilket passar mig.

Vad ser du fram emot kommande säsong?

- Kommande säsong ser jag fram emot att få lära mig mycket av såväl lagkamrater som ledare och få vara med och bidra till klubbens framgångar. 

Victoria Svanström har även representerat Sverige i F15-F19-landslagen där hon hittills gjort 29 landskamper och noterats för 5 mål. 

Dennis Popperyd, sportchef, om den unga mittfältaren: 

- Efter ett besök av Victoria här i November var det egentligen inget snack om vart vi ville med det här. Hon visade direkt upp varför hon varit så uppmärksammad bland Sveriges fotbollsklubbar. Victoria är väldigt tvåfotad och visar med sin teknik att hon kommer bli jobbig för motståndarna nästa säsong, det tillsammans med hennes spelförståelse och tillslag kommer bli ett vasst offensivt vapen för oss. Vi ser fram mot att få utveckla Victoria i en positiv riktning och dessutom få lära känna henne mer. Vi tror att vi kan erbjuda en bra miljö för henne och hon som person passar väl in hos oss.

Växjö DFF säger varmt välkommen och ser fram emot att se dig i våra färger Victoria! 

ANNONS