Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF värvar norska landslagsspelaren Heidi Ellingsen

Växjö DFF har signerat ett ettårsavtal med Heidi Ellingsen, vilket innebär att norska landslagsspelaren representerar klubben säsongen 2023. 

"Det känns bra att ha skrivit på med Växjö DFF! Efter ett samtal med klubben och Olof som tränare, så fick jag en bra känsla och ett gott intryck på klubbens ambitioner. Jag har hört mycket bra om Olof och ser fram emot att samarbeta med honom och att träffa tjejerna i laget!", säger Heidi Ellingsen. 

Den 24-åriga mittfältaren Heidi Ellingsen har sin modersklubb i norska Lier IL. Sedan 2013 har hon spelat fotboll i högsta ligan i Norge där hon spelade med Lyn (2013-2016), Stabæk (2017-2018) och LSK Kvinner LK (2019-2020) där hon sammanlagt spelade 28 matcher med klubben, varav ett flertal i Champions League. Endast 22 år gammal blev det en flytt till Linköping FC där hon spelat de senaste två säsongerna och i år hjälpt laget till en Champions League-plats nästa år. 

Dennis Popperyd, sportchef Växjö DFF, om Heidi: 

"Heidi är en spelare som vi har haft ögonen på ett längre tag som man bör när man startar och spelar så mycket i ett Linköping som tog en Champions League plats föregående säsong. Heidi kommer att bidra med en aggressivitet på mittfältet där vi hoppas stänga igen ordentligt nu när vi går upp en nivå. Samtidigt är Heidi ett hot i offensiv zon med sina instick där, vilket gör henne till ett väldigt bra nyförvärv." 

Heidi har även representerat Norges ungdomlandslag i sammanlagt 44 matcher (U15, U16, U17, U19 & U23) samt spelat fem A-landslagskamper. Sin A-landslagsdebut gjorde hon 20 år gammal (2019) och av dem fem A-landslagskamperna har hon lett Norge till fyra segrar. 

"Jag vill fortsätta utveckla mig själv som fotbollsspelare och jag vill ge allt för laget. Jag hoppas att jag kan bidra till att vi som lag kan göra en bra säsong nästa år!", säger Heidi om förväntningarna av kommande säsong. 

Växjö DFF hälsar dig varmt välkommen till förningen Heidi och ser fram emot att se i vår matchtröja nästa år! 

Foto: Vegard Grott, Bildbyrån 

ANNONS