Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF värvar norsk mittback från Eskilstuna United

Den norska backen Joanna Aalstad Bækkelund ansluter till Växjö DFF på ett ett-årigt avtal. Hon kommer närmast från spel med Eskilstuna United. 

"Det känns spännande och roligt att skriva på för Växjö DFF. Jag ser fram emot att utvecklas vidare och lära känna alla i och runt klubben. Jag tror att laget kommer att kunna markera sig och spela bra fotboll i OBOS Damallsvenskan 2023.", säger Joanna Aalstad Bækkelund. 

Den 22-åriga norska mittbacken har sin moderklubb i LK Lyn där hon 2015 gjorde debut i A-laget i LK Lyn endast 15 år gammal och tog över kaptensbindeln. Samma år gjorde hon även sin landslagsdebut i Norges J15. Fram till 2021 spelade hon i högstaserien i Norge med LK Lyn innan hon inför säsongen 2022 värvades till Eskilstuna United där hon under året spelat 21 matcher i OBOS Damallsvenskan. Joanna Bækkelund har även representerat Norges J16 & J17 (2016), J19 (2017-2019) och sedan 2021 representerar hon Norge i U23 där hon hittills spelat 5 landskamper. 

Dennis Popperyd, sportchef Växjö DFF: 

"Vi får in en väldigt duktig mittback och att hon är vänsterfotad är givetvis en av de sakerna som vi tittat efter. En bolltrygg och stabil mittback som kommer ge oss en skjuts uppåt i såväl uppspelsfasen som i försvaret. Otroligt kul att vi lycktas komma i mål med denna värvning." 

Joanna Aalstad Bækkelund om förväntningarna med Växjö DFF inför nästa säsong: 

"Jag förväntar mig en spännande och utvecklande säsong där laget kommer att göra framsteg då det kommer att bli många upplevelser under den kommande säsongen. Jag har stor tilltro till att vi kommer att ha mycket roligt tillsammans under året." 

Växjö DFF hälsar dig varmt välkommen Joanna och ser fram emot att se dig i svarta tröjan! 

ANNONS