Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF värvar mittbackstalang

Foto: Magnus Lejhall, Bildbyrån

Växjö DFF värvar 17-årige mittbacken Emma Holmqvist från småländska Husqvarna FF. 

Vi har haft en dialog de senaste två åren och har hela tiden både varit tålmodiga men väldigt intresserade av Emma. Nu har rätt tillfälle kommit och vi är supernöjda med att Emma hamnar här hos oss i Växjö DFF. Hon är en mittback som är stabil för sin ålder, hon står upp bra defensivt och vågar även ta fram bollen offensivt även mot oss senast i Svenska Cupen. Att hon spelade så bra mot oss senast var också ett kvitto på att vi hela tiden har varit rätt ute med intresset. Jag vill även tacka Husqvarna för en bra dialog under denna period, säger Dennis Popperyd. 

Emma Holmqvists moderklubb är Egnahems BK, där hon började spela fotboll som sexåring. Inför säsongen 2021, endast 15 år gammal, värvades hon till Husqvarna FF, där hon ganska omgående blev en nyckelspelare i divison 1-laget. Under sina tre år i Husqvarna FF spelade Holmqvist 61 matcher i division 1, varav 57 från start, samt fem matcher i Svenska Cupen. 

Inför säsongen 2024 går flyttlasset nu till Växjö, där hon skrivit på ett treårsavtal med Växjö DFF som sträcker sig över säsongen 2026. 

- Det känns väldigt kul och samtidigt spännande att ha skrivit på för Växjö. Klubbens målsättning att tillhöra toppen i Sverige tilltalar mig och jag har fått ett väldigt bra intryck av klubben i helhet där alla kännts välkomnande. Det verkar vara en klubb med god stämning och jag tror att förutsättnigarna där kommer göra att jag utvecklas som spelare, säger nyförvärvet Emma Holmqvist. 

Den unga talangen har även representerat Sverige i ungdomslandslagen F15, F16 och F17 (2021-2023) där hon bland annat spelat 14 matcher med F17-landslaget. 

- Mina långsiktiga mål inom fotbollen är att spela i det svenska A-landslaget. Det hade också varit kul att få chansen att spela professionell fotboll ute i Europa.

Växjö DFF hälsar dig varmt välkommen Emma! 

ANNONS