Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF värvar landslagsmålvakt!

Vi har nöjet att presentera en ung och lovande målvakt i Tilda Torstensson som ansluter till Växjö DFF inför höstsäsongen. Kontraktet är skrivet på 2,5 år och hon är spelklar 3/8.

Tilda kommer senast från IFK Värnamo som är hennes moderförening och har spelat från 6 års ålder. Hon har under den tiden varit kallad till flera landslagssamlingar för flickor födda 2005 och hon har fått stå flertalet landskamper blandannat i senaste EM-Kvalet. 

Dennis Popperyd, Sportchef Växjö DFF om övergången:

- Att Tilda väljer oss i Växjö DFF som nästa destination i hennes karriär är vi väldigt glada för. Hon är en ung och lovande målvakt med flera landslagssamlingar bakom sig, med detta ser vi givetvis som en styrka i vår spelarutveckling i att vi kan locka hit de absolut främsta unga spelarna i landet. Vi tackar IFK Värnamo för ett fint och fortsatt bra samarbete. 

Tilda Torstensson säger så här om sitt nya kontrakt med Växjö DFF:

- Det känns väldigt kul och spännande att få skriva på för Växjö DFF. Jag ser fram emot att få en ny utmaning men också chansen att utvecklas ännu mer som fotbollsspelare! 

Tonny Johansson, Målvaktstränare i Växjö DFF om övergången:

- Redan efter bara tre träningar så förstår man att Tilda rankas som en av de bästa spelarna i Sverige i sin årskull. Hon är greppsäker och bra på att använda sin längd, både vid inlägg och vid räddningar. Hon är dessutom reflexsnabb i närspelet. Det är riktigt roligt att ha börjat jobba ihop med Tilda tillsammans med övriga målvakter i truppen. Vi har förmånen att ha en riktigt vass uppsättning målvakter som på alla sätt sporrar och hjälper varandra framåt mot nya högre nivåer vilket kommer att göra Tilda gott. Jag är förväntansfull över att se Tildas utveckling framöver. 

I samband med detta så vill vi också gratulera Tilda till landslagsuttagningen 2-5 Augusti när F17-landslaget samlas på Bosön. 

ANNONS