Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF värvar Jenny Danielsson

Foto: Jesper Zerman, Bildbyrån 

Under matchen mot Piteå IF DFF tvingades Bryndís Níelsdóttir utgå skadad under den första halvleken. Det står nu klart att Bryndís ådrog sig en fraktur på nyckelbenet och blir borta större delen av vårsäsongen. Därför har Växjö DFF skrivit ett korttidskontrakt med finländska forwarden Jenny Danielsson. Jenny-Julia Danielsson, född 30 aug 1994, kommer senast från spel med allsvenska KIF Örebro DFF, under fjolårssäsongen, och har sedan dess stått utan kontrakt. Jenny har ett imponerande CV med spel i klubbar som Kristianstads DFF, AIK, skotska Rangers och spanska Sporting de Huelva. Jenny står noterad för 37 A-landskamper och 7 mål för Finland.

Jenny säger så här om övergången:

- Jag är väldigt taggad och även lite nervös. Allt hände väldigt fort men när jag pratade med Olof fick jag en väldigt bra känsla, och jag kände att Växjö kommer att vara ett bra ställe för mig att kunna utvecklas och hjälpa laget. Jag pratade också med några som jag känner inom laget och de hade bara goda saker att säga. 

Manager Olof Unogård:

- Det blev ett intensivt dygn efter Bryndís skada, så vi hade ju tur att transferfönstret fortfarande var öppet. Jag är jätteglad att vi lyckats landa Jenny. Jag har hört väldigt gott om henne som både person och spelare, och det är en välmeriterad forward som kan ligan utan och innan. Jag tror att hon kommer passa in fint i vårt sätt att spela och detta känns som en klockren lösning för den period vi står utan Bryndís. En win-win för bägge parter. Vi lider förstås med Bryndís och kommer att stötta henne så mycket vi kan i återgången från skadan.

Överenskommelsen blev klar under transferfönstrets sista timme och kontraktet är skrivet fram till och med hemmamatchen mot Vittsjö GIK den 23 juni. Jenny ansluter omedelbart till truppen och är spelklar redan till helgen.

Frågor besvaras av Olof Unogård, 070-373 28 46.

ANNONS