Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF tackar av Desiree Saad för sin tid som tränare i klubben

Foto: Johanna Wallen

Efter två är som huvutränare för vårt akademilag F19 lämnar Desiree "Dessie" Saad för en tjänst som huvudtränare i FC Trollhättan. 

Dessie kom till Växjö DFF inför säsongen 2022, där hon direkt samma år tog ett SM-Silver med F19. Utöver hennes uppdrag som huvudtränare för F19 har hon även varit en av ledarna i vår NIU-verksamhet och stöttat representationslaget på många sätt. 

- Att arbeta i Växjö DFF har varit en fantastisk möjlighet att växa och utvecklas som tränare. Möjligheten till att arbeta nära representationslaget har gjort att jag fått insikter och erfarenheter som har utvecklat mig som tränare, säger Desiree Saad. 

Dessie fortsätter sin tränarkarriär som huvudtränare för damlaget i FC Trollhättan. 

Dennis Popperyd, sportchef: 

Jag vill personligen tacka Dessi för de här två åren hos oss i Växjö DFF. Det är en duktig tränare och instruktör som har framtiden framför sig så det ska bli väldigt spännande att följa henne i hennes nästa klubb. Hon har tagit stora steg i sin utveckling både på planen och med sitt ledarskap. Dessi är också en väldigt varm människa och vi kommer sakna henne här i ledarteamet på Visma. Vi vill önska henne stort lycka till med sitt framtida uppdrag! 

Växjö DFF tackar Dessie för den här tiden och önskar henne lycka till i Trollhättan! 

ANNONS