Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF-spelaren Ebba Cronholm får Årets Tommy Svensson-pris

Ebba Cronholm och Hannes Blad-Pijaca heter de två ungdomar som i år tilldelas Tommy Svensson-priset, som uppmuntran och stöd i sina idrottskarriärer.

Det är Växjö Kommun kultur- och fritidsnämndens ordförande, andre vice ordförande samt kommunens fritidschef som tillsammans med fotbollslegendaren Tommy Svensson utser pristagarna.

Motiveringen lyder:

Ebba Cronholm (18år) Växjö DFF
Ebba brinner för idrott och träning och håller på med både fotboll och friidrott på elitnivå. Inom friidrotten tävlar hon för Ljungby FIK. Sedan ca 1,5 år tillbaka spelar hon fotboll i Växjö DFF F19 akademi, innan dess spelade hon i Ljungby IF:s A-lag.

Med Växjö DFF F19 akademi vann hon F19 allsvenskan och tog SM-silver i F19 under förra säsongen. Denna säsong har hon fått starta varje match hittills och det går bra för laget i serien. Ebba har spelat för Smålandslaget under flera år och har nu även blivit uttagen till ett riksläger på Bosön med F05 landslaget.

Ebba visar att det går att hålla på med flera sporter även när man blir äldre samt håller på med elitidrott. Hon älskar att lära sig nya saker men också att lära ut det hon kan till andra. I somras jobbade hon på Växjö DFF:s fotbollsskola och har gått flera utbildningar för att bli ledare.

(Text hämtad från: https://www.mynewsdesk.com/se/vaxjo_kommun/pressreleases/ebba-cronholm-och-hannes-bladh-pijaca-faar-aarets-tommy-svensson-pris-3272820

Växjö DFF säger stolt grattis till ett välförtjänat pris och önskar stort lycka till i framtiden! 

ANNONS