Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF presenterar sitt första nyförvärv: Þórdís Elva Ágústsdóttir

Foto: fotbolti.net 

Växjö DFF hälsar Þórdís Elva Ágústsdóttir välkommen till klubben! Ágústsdóttir är en offensiv spelare som tar flyttlasset från Valur i Reykjavík till Växjö och skriver kontrakt på två år, vilket innebär till och med säsongen 2025. 

Þórdís Elva Ágústsdóttir, som uttalas Thordis, är en 23-årig mittfältare som började spela fotboll i sin hemstad Hafnarfjörður i klubben Knattspyrnufélagið Haukar (2006-2018). Där spelade hon sig hela vägen upp till klubbens A-lag innan hon 2018 värvades till Fylkir, som spelar i högstaligan i Island. Tre år senare, 2021, värvades hon till Valur i Reykjavík, där hon båda åren vann Icelandic Championship (Guld i högstaligan). Dessutom var hon även med och vann den Isländska Super Cupen 2022. 

Dennis Popperyd, sportchef, om nyförvärvet: 

Nu startar vi kommande fönster med en förstärkning till laget rätt tidigt vilket sätter oss i en god position hos andra spelare och i truppläget. Vad jag menar är att Thordis är en mycket flexibel spelare som kan spela lite vart som helst på mittfältet, men också som ytterforward. Thordis är en smart spelare med ett väldigt bra tillslag med vänsterfoten både där hon visat att hon kan skjuta långt utifrån men som också är en vass passningsspelare. Hon kommer tillföra något vi inte har i truppen idag och kommer in som en direkt förstärkning till kommande säsongs trupp! 

Þórdís Elva Ágústsdóttir har även representerat Island i 11 matcher med ungdomslandslagen (U16 - national team 2015 & U17 - national team 2016-2017) samt spelat fyra matcher med U23 (2023). 
 

Vi har ställt några frågor till vårt första nyförvärv 2023!

Hur känns det att ha skrivit på för Växjö DFF? 

Det känns väldigt bra! Jag är otroligt exalterad för mina kommande två år med Växjö DFF. 

Varför valde du att skriva på för Växjö i Sverige? 

- Efter mina första samtal med Olof och Dennis fick jag en bra känsla. Jag gillar klubbens ambitioner och målsättning för de kommande åren. Jag tror det är rätt val för min egna karriär och jag har en bra magkänsla inför flytten till Sverige och att starta nya säsongen med Växjö. 

Vad ser du fram emot kommande åren? 

Jag ser fram emot att träffa mina nya lagkamrater och att tillsammans göra ett bra arbete för klubben. 
 

Växjö DFF býður þig hjartanlega velkominn Þórdís! 

ANNONS