Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF presenterar nytt samarbete med TRYGGA

Lagom till skolorna drar igång, drar också TRYGGA och VDFF igång ett projekt tillsammans som riktar sig till högstadieskolor. 

Under kommande två månader får skolorna besök två gånger i veckan av spelare från vår A-lagstrupp som kommer bjuda på olika bollaktiviteter och frågestunder. 

"Ett fantastiskt fint projekt som vår nya VD, Åsa Malmström, tillsammans med Trygga kommit överens om. Vi börjar med två månader för att sedan utvärdera och se hur vi kan implementera projektetet vidare. Tryggas samarbete med Växjö Kommun, där man tillsammans vill hitta fler vägar till ett tryggare samarbete, ligger även oss i Växjö DFF nära hjärtat och går väl i hand med vår värdegrund. Därför är vi såklart både tacksamma och stolta över möjligheten att få göra detta tillsammans med Trygga.", Laura Solterbeck, Klubbchef & Hållbarhetsansvarig 

Projektet startar i september och vi hoppas på många trevliga samtal med nyfikna elever. Vi ses där ute! 

ANNONS