Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF lånar ut A-lagsspelare Tekla Höckert

Växjö DFF och Ifö Bromölla IF är överens om en utlåning av 19-åriga mittfältaren Tekla Höckert. Utlåningen är på ett år med option att kallas tillbaka. Ifö Bromölla slutade på en 9:e plats säsongen 2022 och har Växjö DFF:s förre tränare Pierre Persson som huvudansvarig tränare. 

"Tekla är en spännande spelare med bra bollbehandling och passningsfot, hon är duktig på små ytor och besitter en stor arbetskapacitet. Jag är övertygad om att Tekla kommer passa perfekt in i vår spelidé och det ska bli spännande att se hennes utveckling under 2023.", säger en nöjd Pierre Persson. 

Tekla har tillbringat hela sitt unga fotbollsliv i Växjö DFF och gjorde sin debut i Elitettan säsongen som gick. Under decembermånad har hon varit på plats och tränat några gånger med Ifö Bromölla IF och kommer ansluta fullt ut till träningsstarten i januari. Tekla hade flera andra alternativ men till slut föll valet på Skåneklubben från Bromölla. 

"Jag har fått ett gott intryck av föreningen, spelare och tränare och tror att jag både kommer att trivas och utvecklas som spelare här. Av det jag sett av Bromölla tidigare så tror jag att det är en spelstil som passar mig.", säger Tekla Höckert. 

Dennis Popperyd, Sport- och kanslichef Växjö DFF om utlåningen: 

"Detta ser vi som en väldigt bra lösning för Tekla som behöver utvecklas innan hon helt tar steget till damallsvenskan. I Bromölla är
vi säkra på att hon får den professionella utvecklingsmiljö som hon behöver samt är även speltid i Elitettan väsentligt."

Växjö DFF önskar dig lycka till i Bromölla! Vi kommer sakna din härliga personlighet både på och vid sidan av fotbollsplan Tekla 💙🖤

Foto: Stina Holm, @sesh.foto

ANNONS