Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF inleder nytt samarbete med Boards on Fire

Växjö DFF och Växjöföretaget Boards on Fire inleder ett långsiktigt samarbete. Med fokus på kunskapsutbyte, nya nätverk och affärsnytta är det gemensamma siktet nu inställt på fler framgångar både på fotbollsplanen och i näringslivet.

En kreativ dialog som skapat flera spännande idéer kring hur båda parter kan bidra till att utveckla varandras verksamheter har nu mynnat ut i en långsiktig samarbetsplan.

- Inom Växjö DFF satsar vi målmedvetet på att bygga långsiktiga relationer med våra samarbetspartners för att vi vet att det ger oss de bästa förutsättningarna att nå även sportsliga framgångar. Idag handlar partnerskapen om så mycket mer än bara traditionell sponsring och där känner jag verkligen att Boards on Fire och Växjö DFF talar samma språk. Vi är båda beredda att tänka utanför boxen för att hitta nya vägar att utveckla våra verksamheter, säger Åsa Malmström, vd på Växjö DFF.

Med hjärtat i Växjö

Vi på Boards on Fire brinner förstås lite extra för satsningar här på vår egen hemmaplan. Det är alltid kul när vi får möjlighet att stötta Växjös elitidrott och det lokala föreningslivet på olika sätt. Jag ser verkligen fram emot att samskapa med Växjö DFF och hitta nya vägar att utveckla varandra framöver, säger Mats Ekenstam, vd på Boards on Fire.

Stötta varandra affärsmässigt
Samarbetet fokuserar inledningsvis på att stötta varandra rent affärsmässigt genom nätverk, digitala marknadsinsatser och kunskapsutbyte. Boards on Fire kommer även att synas med sitt varumärke på storbildsskärmar vid Växjö DFF:s hemmamatcher.

 Det känns riktigt bra att få följa med Växjö DFF på deras resa framåt nu när de ska etablera sig på allvar i Damallsvenskan, säger Mats Ekenstam.

ANNONS