Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF förlänger med Thea Birgerud!

Växjö DFF förlänger med Thea Birgerud över säsongen 2023! 

Thea Birgerud kom till Växjö DFF inför säsongen 2022 från Borgeby FK som samtidigt degraderades från Elitettan. Nu är båda parter överrens om en förlängning på ytterligare ett år. 

Så här säger Dennis Popperyd, Sportchef i Växjö DFF om denna kontraktsförlängning: 

När Thea anslöt till oss i början av året så såg vi en mittback som kunde vara med och konkurera och samtidigt utvecklas. Att Thea har utvecklats är en underdrift, få spelare har utvecklats i denna takt och Thea har verkligen visat varför hon startat samtliga matcher i år. Otroligt kul att Thea vill stanna hos oss och att vi får vara med på hennes utvecklingsresa. 

Thea Birgerud om att förlänga med Växjö DFF:

- Jag är otroligt glad över att få fortsätta denna resa med detta gänget. Säsongen har varit över alla förväntningar och nu ska vi avsluta den på bästa sätt. När jag skrev på sent i december förra året kunde jag inte föreställa mig vad jag skulle få uppleva. Förutsättningarna, kunskapen och professionaliteten som finns här i Växjö gjorde det till ett självklart val att stanna ett år till. Jag är väldigt tacksam att få vara med på nästa steget i historien som skrivs nu.

Nu blickar vi framåt tillsammans! 

 

ANNONS