Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF förlänger med huvudtränare för akademilaget F19

Växjö DFF förlänger kontraktet med Desirée Saad, huvudtränare F19, ytterligare ett år. 

Desirée Saad kom till Växjö DFF inför säsongen 2022, där hon tog sig an rollen som huvudtränare för vårt F19-akademilag samt NIU-Instruktör på Växjö Fria Gymnasium. Sin första säsong i klubben tog hon direkt hem ett SM-Silver med F19 efter att ha vunnit Serie A under hösten 2022. 

"Vi är väldigt stolta över Desirée och hennes resa här i Växjö DFF. Hennes personlighet och närvaro har smittat av sig rejält på alla övriga i klubben och hon har framförallt bidragit till en mer öppen tillvaro här i Växjö DFF. "Dessi" är en väldigt duktig fotbollstränare som utvecklats rejält detta år och tagit detta lag (F19) till enorma höjder denna säsong. Jag är väldigt spänd över att följa hennes arbete här med samma grupp nästa säsong!", säger sportchefen Dennis Popperyd. 

Växjö DFF ser fram emot att ha med dig i sitt team även nästa år Dessi! 

ANNONS