Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF förlänger med Ella Nilsson

I november förra året skrev klubben ett ettårskontrakt med 18-åriga Ella Nilsson och nu står det klart att parterna är överens om en förlängning av kontraktet till och med 2026.

”Det var ett väldigt enkelt beslut att ta när Dennis erbjöd mig att förlänga kontraktet. Med förutsättningarna jag har här så ser jag stora möjligheter att kunna ta stora steg individuellt, med det sagt har jag höga förväntningar på min egen utveckling och hoppas kunna bidra med mycket.”, säger Ella Nilsson och fortsätter:

”Men viktigast av allt är kanske att jag trivs väldigt bra här i Växjö och det är självklart en trygghet att få förtroendet och ett bevis på att de tror på mig. Klubbens ambitioner och framtidsplaner är något jag verkligen vill vara en del av, så jag är både tacksam och glad över att jag nu får vara det!”

Ella Nilsson började sin fotbollskarriär som sexåring i Tingsryd United FC. Ingången till Växjö blev genom uttagningen till NIU Gymnasium och övergången till Växjö DFF kom hösten 2021. Säsongen 2022 blev det utöver en serievinst i F19 Serie A och ett SM-Silver med F19 tre inhopp i A-lagets matcher i Elitettan samt startade Ella i Svenska Cupen-matchen mot Färjestaden (vinst till Växjö DFF med 0:3).  

På frågan hur det känns att ha skrivit på för klubben till och med 2026 svarar Ella följande:

”Det känns jättebra och det ska bli spännande att se vad både jag och laget kan utveckla och åstadkomma. Jag känner att min egen utveckling tagit stora kliv framåt sedan jag kom till Växjö, och jag har ju faktiskt bara varit ytterback i några månader, så det ska bli kul att fortsätta jobba i denna miljön och se vilka färdigheter det kommer utveckla!”

Sportchefen Dennis Popperyd om förlängningen:

”Ella har gjort en väldigt positiv resa här bara egentligen på ett halvår. Hon gjorde det riktigt bra i fjol i F19 och spelade till sig ett A-lagskontrakt. Nu en försäsong senare med speltid och landslagsuppdrag har vi tillsammans kommit överens om en förlängning  till och med slutet av 2026. Vi tror mycket på Ella och hoppas såklart hon tar de steg vi jobbar tillsammans för kommande år. En otroligt spännande spelare med fina spetsegenskaper som kommer bli väldigt roligt att följa!”

Växjö DFF säger än en gång grattis och ser fram emot att följa dig Ella!

ANNONS