Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF förlänger med assisterande tränare Matilda Bergstrand

Den 15 november 2021 presenterade Växjö DFF Matilda Bergstrand som A-lagets nya assisterande tränare och nästan på dagen ett år senare är det alltså nu officiellt att klubben förlänger kontraktet ytterligare ett år.

Sportchef, Dennis Popperyd om förlängningen:
- "Otroligt kul att Matilda vill fortsätta sin resa här hos oss och följa med upp till damallsvenskan. Som tränare utvecklas hon hela tiden här i Växjö DFF och det ska bli väldigt roligt att se henne arbeta i en damallsvensk miljö."

 

Rottnefostrade Matilda Bergstrand kommer fortsättningsvis vara en av våra instruktörer för NIU-verksamheten i vårat samarbete med Växjö Fria Gymnasium där hon under året gjort ett fantastiskt arbete, precis som med A-laget. Kopplingen och relationen till Rottne IF har hon, tillsammans med rottnefostrade Malin Davidsson (målvakt Växjö DFF), underhållt under året vilket vi i Växjö DFF är väldigt tacksamma och glada över eftersom det matchar våra värderingar och den relationen vi vill bygga med fotbollsföreningar i Växjö med omnejd. 

Nu kör vi Matilda! 💙🖤
Foto: @sesh.foto

#vdff
#vaxjodff
#framåttillsammans

ANNONS