Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF flyttar upp akademispelare

Växjö DFF har skrivit ettårskontrakt med akademispelaren Ella Nilsson, vilket innebär att hon kommer representera A-laget 2023. 

"Vi är väldigt glada och stolta över att vi flyttar upp Ella till A-laget från Växjö DFF:s akademi. Ella har denna säsong tillhört vårt F19 som tog hem ett SM Silver och var en stark bidragande faktor där. Hon har också visat framsteg framförallt under hösten både på och vid sidan av plan där hon höjt sig flera nivåer. Detta blir otroligt kul att följa!", säger Dennis Popperyd, sportchef. 

Ella Nilsson, som började spela fotboll i Tingsryd United FC när hon var 6 år gammal, har nu skrivit på sitt första A-lagskontrakt med Växjö DFF. Ingången till Växjö blev genom uttagningen till NIU Gymnasium och övergången till Växjö DFF kom hösten 2021. Under hösten 2022 omskolades Ella Nilsson från ytterforward till vänsterback och det var även under hösten 2022 som hon först gjorde sin debut i Svenska Cupen-matchen mot Färjestaden (vinst till Växjö DFF med 0:3) och senare även debuten i Elitettan 2022. Hon var med och tog vårt F19 till en Serieseger i Höstserie A och tog slutligen ett SM Silver med F19 (2022). Ella Nilsson var även uttagen till Smålandslaget 2019-2020. 

"Jag är så tacksam och glad över att skriva mitt första kontrakt med Växjö DFF. Jag trivs väldigt bra i miljön här och det ska verkligen bli kul att utvecklas vidare i klubben! Det ska minst sagt bli spännande att se vad nästa år har att erbjuda, nu när klubben är den där hör hemma!", säger Ella Nilsson. 

Växjö DFF säger stort grattis till första kontraktet och ser fram emot att följa dig även nästa säsong Ella! 

 

ANNONS