Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Växjö DFF får en unik möjlighet: Använd nu Uzit-appen helt kostnadsfritt!

[VDFF, 2023-10-12] 

Vi är glada över att meddela att Växjö DFF nu går över till att ha Uzit appen kostnadsfritt för alla sina medlemmar! Detta spännande erbjudande ger alla i vår gemenskap chansen att uppleva fördelarna med Uzit och ta del av dess praktiska funktioner för att köpa och sälja begagnade idrottsprodukter och barn- och fritidsartiklar.

Med Uzit-appen kan du enkelt söka efter önskade produkter, kommunicera med andra användare och genomföra säkra och smidiga affärer. Det är en plattform som främjar hållbarhet genom att uppmuntra återanvändning och minska avfallet av idrottsutrustning.

Passa på att testa Uzit-appens fördelar och upptäcka hur den kan berika era idrottsupplevelse. Ladda ner appen idag och dra nytta av detta unika tillfälle att prova på Uzit gratis. Låt oss tillsammans främja en mer hållbar och givande idrottskultur!

» Ladda ner Uzit här: klubbens länk
» Se alla erbjudanden: www.uzit.se/vardepartners

 

ANNONS