Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Vår huvudtränare inför sista hemmamatchen imorgon

Foto: Suvad Mrkonjic, Bildbyrån

Äntligen match igen efter ett nytt landslagsuppehåll och nu ska allsvenskan avgöras!

Vi tar emot Djurgården hemma och förutsättningarna är glasklara. Tar vi minst en poäng eller om BP tappar poäng uppe i Piteå (spelas samtidigt) så är det allsvenska kontraktet i hamn.

Tilde har varit iväg med U23-landslaget och Tilda har varit med i F18:s EM-kval. Resten har tränat på bra under landslagsuppehållet och samtliga spelare är fortsatt tillgängliga för uttagning. Vi har dessutom gjort väldigt bra träningar i veckan, så konkurrensen är hårdare än någonsin.

Senaste mötet med Djurgården vann vi med 0-1 på Stockholms Stadion. Efter det har dock laget bytt tränare till Marcelo Fernandez samt fått in tre bra nyförvärv i Katelin Talbert (mv), Beata Kollmats (mb) och Sessy Åsland (imf), så det är ett starkare Djurgården i bra form som kommer på besök. De har inte förlorat på fem allsvenska matcher efter segrar mot Häcken och Kalmar samt tre raka kryss mot Rosengård, Norrköping och Örebro.

Under Fernandez ledning så har laget skiftat till en 4-3-3-uppställning och det finns stora likheter mellan lagens sätt att spela, så det blir en spännande drabbning mellan två skickliga lag. Må bästa lag vinna!

INFORMATION INFÖR MATCHEN: 

Datum: 22/10 
Arena: Visma Arena
Avspark: 15:00
Huvudentrén öppnar 14:00 
 

Biljettköp här: https://vaxjodff.ebiljett.nu/Tickets/Choose/63?S=0

Vi omber publiken att lämna större väskor hemma och vill uppmärskamma er på att visitation sker. Utöver det vill vi även be er att ta med ett glatt humör så att alla kan känna trygghet och glädje under eventet! 

Varmt Välkomna! 

ANNONS