Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Vår huvudtränare inför morgondagens bortamöte i Uppsala

Dags för match igen och denna gång styr vi mot Uppsala och Studenternas för ny måndagsmatch. Precis som förra hösten väntar en viktig match mellan lagen. I fjol slogs vi om uppflyttning från Elitettan (den seriefinalen vann vi med 0-2) och i år slåss vi om att behålla platsen i OBOS Damallsvenskan (Uppsala fick ju, som bekant, den vakanta plats som uppstod i tvångsdegraderade Eskilstuna Uniteds ställe). Uppsala ligger för närvarande på trettonde plats med 13 poäng (en bakom BP) medan vi parkerar på elfte plats och 19 poäng. Betydelsefulla poäng på spel alltså, särskilt med tanke på BP:s seger över Örebro under lördagen – BP ligger nu tolva med 14 poäng.

Vi har en bra träningsvecka bakom oss och kommer stärkta från poängen hemma mot Rosengård, så känslan inför matchen är god. Vår truppstatus är intakt, så samtliga spelare är tillgängliga för spel.

Tittar vi på Uppsala så har de tappat två spelare under sommaren och fyllt på med två nya. Målvakten Caroline Forsgren har lämnat och lagets bästa målskytt, Johanna Renmark, har sålts till norska SK Brann. In har Bella Andersson (lån från Hammarby) och Charlene Nowotny (från IFK Kalmar) kommit. Som bekant bytte även laget tränare tidigare i år, då Samuel Fagerholm ersatte Jonas Valfridsson (efter en synnerligen lyckad interimperiod av lagets sportchef Julius Brekkan).

ANNONS