Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Unogård inför vårsäsongens sista match

Foto: Michael Erichsen, Bildbyrån

Dags för sista matchen på en väldigt lång vårsäsong och innan ett väldigt långt uppehåll. Nästa match blir otroligt nog 1 september, så bägge lagen vill förstås gå på semester med smak av segerns sötma. Kalmar jagar sin första trepoängare och har varit nära några gånger nu. De har lett matcherna mot Linköping, Piteå och Kristianstad i halvtid och presterar sakta men säkert bättre och bättre. Vi ska verkligen inte ta lätt på uppgiften och alla vet vi att ett Smålandsderby adderar ännu lite mer känsla och prestige till dessa matcher.

Vi kommer förstås stärkta av en viktig seger borta mot Örebro senast – Växjö DFF:s första någonsin på Behrn Arena – och hade förbättrat ett bra läge ytterligare med tre till poäng. Hade vi kunnat gå på uppehåll med 20 poäng får det ses som klart godkänt och en bra bottenplatta inför nio resterande omgångar i höst. Men jobbet ska göras först och vi har stor respekt för uppgiften att bryta ned ett allt bättre Kalmar hemma på Värendsvallen. Matchen på Guldfågeln Arena blev en rätt tajt historia, där vi lyckades vinna med 1-0 efter ett hörnmål.

Skadeläget fortsätter att ljusna. Sophia Redenstrand, Tilde Johansson, Izabell Afram tränar alla med boll och delvis med laget. Samtliga tre är med största sannolikhet redo när höstens matcher drar igång. Så även Tilda Torstensson, som rehabar sin nackskada. Larkin Russell är tillbaka i träning och uttagningsbar till match samt att Amanda Altheden är tillbaka från sin avstängning.

Hoppas på ett fint publikstöd på Värendsvallen på söndag. Det kommer som sagt dröja innan chansen kommer åter att se oss på hemmaplan igen.

Information för matchen: 

Datum: 9/7
Avsparkstid: 15:00 
Entré: 14:00 (stora entrén vid Hejaregatan) 
Biljettköp: https://vaxjodff.ebiljett.nu/

Välkomna! 

ANNONS