Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Unogård inför morgondagens match mot Linköping

MATCHFAKTA
Linköping FC - Växjö DFF
Söndag 30 juni 15.00
Bilbörsen Arena

Nu vänder serien och det är dags för möte nummer två mot Linköping FC. Hemmamötet slutade med seger 2-1, efter ett fint ledningsmål av Elin Nilsson men där de kvitterade i 75:e, innan Nesrin Akgün satte det avgörande målet med tio minuter kvar av matchen. Linköping har kommit igång lite mer, efter en väldigt trög start, men åkte dock på en klar förlust senast borta mot Kristianstad. Lagen står på lika måna poäng, där LFC har snäppet bättre målskillnad och med tanke på att vi möter BP hemma i nästa omgång (som just nu ligger en poäng bakom oss), är det förstås en jättespännande match.

LFC har ändrat lite i sin formation de senaste matcherna och får tillbaka Cathinka Tandberg, som var avstängd senast. Det återstår att se om Växjö DFF-bekanta Nellie Karlsson hinner göra comeback från sin skada redan imorgon, eller om det dröjer ytterligare en vecka.

Vi är hyfsat nöjda med vår insats mot Vittsjö senast, där framförallt lägstanivån var mycket högre än i tidigare matcher. Vi har haft en väldigt bra träningsvecka och är laddade för mötet i Östergötland. Alexandra Jonasson saknas fortsatt p.g.a. skada men resten är tillgängliga för spel.

ANNONS