Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Unogård inför Hammarby borta

MATCHFAKTA
Hammarby IF FF - Växjö DFF
Lördag 8 juni 15.00
Hammarby IP

Kul att komma igång igen, efter landslagsuppehållet, som överlag varit väldigt positivt med Växjö DFF-ögon sett. Maja Bay Østergaard gjorde ett riktigt starkt läger med Danmarks A-landslag och här på hemmaplan fick vi till slut hela fyra spelare med (Emma Pennsäter, Emma Holmqvist, Nesrin Akgün och Tilde Johansson) i den fyrnationsturnering som Sveriges U23-landslag lyckades vinna, inför rekordpublik på Visma Arena. Alla fyra har fått speltid och gjort det väldigt bra i sina insatser. Även Maria Kunštek har varit iväg med Kroatiens A-landslag, men fick tyvärr samlingen förstörd av en rejäl matförgiftning, som hon nu är återställd ifrån.

Vi öppnar tuffast möjligast med bortamatch mot regerande mästarinnorna Hammarby IF FF. Det har hänt en hel del i Bajens trupp sedan fjolåret men likväl är det ett väldigt kompetent motstånd som möter oss på Hammarby IP, och i år är det bara Häcken och Rosengård som lyckats besegra "söderbönorna", så det blir en tuff nöt att knäcka. Det gäller att vi träffar nära personbästa på de allra flesta positionerna, att vi är kloka i vårt beslutsfattande och verkligen tar fajten med Hammarby för att få med oss något hem från Södermalm.

I vår trupp saknas fortsatt Bryndís Níelsdóttir och Alexandra Jonasson, på grund av tidigare skador, men tyvärr även Sophia Redenstrand och Tilda Torstensson, på grund av sjukdom respektive skada.

ANNONS