Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Tekla Höckert förlänger!

Växjö DFF förlänger ytterligare ett år med vår innermittfältare Tekla Höckert 

 

Tekla är en egen produkt och blev uppflyttad till A-lagsverksamheten från Växjö DFF Akademi till innevarande säsong. Nu förlänger vi tillsammans med Tekla ett avtal som även sträcker sig över 2023. 

 

Hur känns det att ha förlängt med Växjö DFF?

- Det känns kul att förlänga med ytterligare ett år. Jag trics superbra i laget både med spelare och ledare. Jag tror dessutom att det här är bra för min fotbollsutveckling och hoppas självklart på en allsvensk serietillhörighet nästa år! - Tekla Höckert

 

Dennis Popperyd, Sportchef Växjö DFF om förlängningen:

Väldigt roligt att vi kunde förlänga avtalet tillsammans med Tekla, det är en spelare som passar in otroligt bra hos oss både på och sidan av planen. Tekla har tagit steg varje dag sedan hon tog steget upp i A-laget och fortsätter utvecklas i bra takt. Det ska bli spännande att se vad hon kan utföra hos oss även nästa säsong.

 

Nu ser vi fram mot en fin höst, framåt tillsammans! 

ANNONS