Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Spansk mittfältare klar för Växjö DFF

Rosa María Herreros Ossorio, 30, har signerat avtal med Växjö DFF. Avtalet är skrivet på ett år, vilket innebär att hon representerar klubben säsongen 2023. 

"Vi har nu lagt klart detta transferfönstrets pussel med att ta in vår sista spelare i form av Rosa. Rosa gjorde ett starkt avtryck i Uppsala och har ett gediget CV innan det. Vi får in en rutinerad spelare som kommer gynna truppen i sin helhet med både sitt kunnande och sedan såklart sin rutin. Rosa är en teknisk och passningskicklig spelare som gör sig bra i de små ytorna där vi framförallt kommer använda henne och jag ser fram emot att se vad hon kan bidra med denna säsong.", säger Dennis Popperyd, sportchef. 

Rosa Herreros kommer närmast ifrån IK Uppsala Fotboll, som var ett av topplagen i Elitettan 2023 och slutligen landade på en tredjeplacering i ligan. Upp till 14-årsålder spelade hon fotboll med pojkar innan hon fick möjlighet att spela med ett damlag - sedan tog det inte lång tid innan hon spelade i Spaniens högstaliga med Collerense. 2014 blev hon värvad till Finland och Karleby för spel med KF10. Frånsett ett kortare avbrott vintern 2014/2015 för spel med Cuneo i italienska serie A fortsatte Rosa sin fotbollskarriär i Finland där hon tillhörde tre olika klubbar innan hon 2018 skrev på för mästarklubben Åland United. Med Åland United har hon både vunnit finska högstaligan och Finska Cupen Guld. Säsongen 2021 representerade hon Umeå IK där hon spelade 20 matcher från start och var en stor nyckelroll i att klubben avancerade från Elitettan upp till Damallsvenskan. 

"Det känns superkul att ha skrivit på för Växjö DFF. De var det bästa laget i Elitettan förra året så det ska bli väldigt spännande att börja träna och spela med laget. Jag tycker om Olofs idé om fotboll och det finns kvalitet i laget att spela i högstaligan.", säger Rosa Herreros om att ha skrivit på för klubben. 

Vad förväntar du dig av säsongen 2023? 

"Jag kommer in lite senare men ska jobba hårt för att komma in i lagets rutiner och spelstil så fort som möjligt. Jag förväntar mig en tuff men rolig säsong med mycket utveckling både på och utanför planen. Ser fram emot både lagets och min individuella utveckling!" - Rosa Herreros 

Växjö DFF hälsar dig varmt välkommen Rosa och ser fram emot att se dig i våra färger! 

ANNONS