Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Sista chansen att anmäla sig till fotbollsskolan 2023

Hej alla DFF:are och övriga intresserade!

Imorgon är sista dagen att anmäla sig till den årliga fotbollsskolan. Vi kommer som vanligt hålla till uppe på Östra IP under midsommarveckan, alltså vecka 25 mellan dagarna måndag-torsdag. Tiden på dagarna kommer vara 9–15 alla dagar förutom torsdagen som kommer sluta 14 för att hinna vidare till andra trevligheter i form av midsommarfiranden. Under veckan så kommer det förhoppningsvis bjudas på många skratt och en hel del nya kunskaper från våra duktiga ledare från akademilagen.

Dessutom kommer såklart även A-lagets spelare och ledare hälsa på under veckan!

Priset för fotbollsskolan kommer att vara 1500 kronor och i detta pris ingår:

  • En fotboll
  • Mat samtliga dagar, inkluderar lunch samt 2 mellanmål varje dag
  • En unik Fotbollsskola t-shirt

OBS! Under veckan så kommer det att tas en del bilder för att lägga ut på olika sociala medier och liknande, skulle det vara så att ni inte vill att erat barn är med på dessa skriv då det i inbjudningsformuläret.

Har du inte anmält ditt barn redan så gör du det enkelt via följande länk: https://forms.gle/Qdk6AGZ9sMxH14gJ6

Varmt välkommen med din anmälan! 

ANNONS