Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Säkrat kontrakt efter seger mot Djurgården

Larkin Russel #19 har gjort 1-0 mot Djurgården.

Vinst mot Djurgården i årets sista hemmamatch och därmed är kontraktet för OBOS Damallsvenskan 2024 säkrat!

En regnig söndag att minnas! Näst sista omgången av Damallsvenskan där mycket stod på spel. Nervös inledning med chanser åt båda hållen när allt avbröts av ett brandlarm och hela arenan fick tömmas efter 25 min. När spelet kom igång igen var det Djurgården som höll högst tempo och var närmast ledningsmålet, men mållöst i paus.

Olof höll ett brandtal i paus som landade väl och vi kom ut med större självförtroende i andra. Larkin visade vägen i närkamperna och det var även hon som satte 1-0 efter ett fint Växjöanfall med assist av Tilde. Vi fortsatte sedan starkt i andra och spelade smart och bjöd inte Djurgården på många avslutslägen. De bollar som gick igenom plockade Hensley enkelt och hon höll nollan idag. Med 5 min kvar klipper Larkin in 2-0 på en frispark en bit utanför straffområdet, en fullträff som vi också lär minnas från denna söndag.

Segern innebär att vi på egen hand är klara för Damallsvenskan 2024. Övriga resultat i omgången gick också vår väg och Växjö DFF avancerar därmed till en fin 8:e plats inför sista omgången.

Grattis och riktigt bra jobbat tjejer!

ANNONS