Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Olof Unogård inför sista omgången i Svenska Cupen gruppspelet

Vi är förstås väldigt glada att vi lyckades vända och vinna senast.

Vi fick inte helt träff i vårt försvarsspel under första halvlek, som vi lyckades rätta till i halvtid. Det ger oss mycket bättre kontroll i andra och jag tycker att vi vinner rättvist. Klart att det är små marginaler och att matchen kan sluta hur som helst, men det är verkligen ingen seger att skämmas för. Jag tycker att vi visar upp en hög höjd i vårt spel och är det bättre laget över 90 min. Extra roligt att vi gett oss själva chansen och att det faktiskt lever in i sista omgången. Chansen är inte jättestor men chansen finns för avancemang till semifinal och vi ska verkligen göra vad vi kan. Förutsättningarna är att Häcken behöver förlora mot Kristianstad samtidigt som vi behöver vinna och göra minst åtta mål. För oss gäller det förstås att vara ödmjuka inför uppgiften.

Lidköping gjorde mål mot både Kristianstad och Häcken och hade 1-1 i korta perioder i bägge matcherna.

Vår truppstatus är att Thórdís Ágústdóttir är tillgänglig igen medan vi fortsatt behöver vänta in Mimmi Nurmela ett tag till. Detta blir också en viktigt match för oss innan landslagsuppehållet, så en viktig match även inför ligastarten i OBOS Damallsvenskan.

INFORMATION INFÖR MATCHEN: 

Datum: 24/3
Arena: Sportfältet Teleborg 
Avspark: 16:00
Entrén öppnar: 15:00
Biljetter köps via: https://liveday.se/sv/events/2cfpcEIgPROvLci1l4OaxC3YbfO alternativt via Swish/kort på plats. 

Vi omber publiken att lämna väskor hemma och vill uppmärskamma er på att visitation sker. Utöver det vill vi även be er att ta med ett glatt humör så att alla kan känna trygghet och glädje under eventet! 

Varmt välkomna! 

ANNONS