För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

DET HÄR ÄR

NYHETER

Olof Unogård inför matchen borta mot Kristianstad

Dags för match igen, vi är inne i vår mest intensiva matchperiod nu med match var fjärde dag, och vi ska till erkänt svårspelade Kristianstads Fotbollsarena för möte med Kristianstads DFF. Vi kommer stärkta från poängen mot tabelltvåan Piteå senast och har fått vila en dag mer än Kristianstad, så vi är laddade och förberedda för en ny tuff fajt.

Gräsmattan på Värendsvallen senast gjorde att matchen framförallt präglades av mycket kamp och lite skönspel. Efter en tuff inledning, där vi igen släpper in ett tidigt mål, så arbetar vi oss in i matchen på ett bra sätt och avslutar halvleken som det bättre laget. Vi kvitterar på hörna i den 20:e minuten och har åtminstone tre riktigt bra lägen till, där vi med lite mer skärpa hade kunnat få gå till paus i ledning. Istället är det Piteå som äter sig tillbaka in i matchen och tar över mer och mer i andra. Vi fredar oss dock väldigt bra och det är först på övertid som de skapar två riktigt heta lägen för ett ledningsmål, men där Lollo gör en fin räddning och där vi spelar väldigt uppoffrande i matchens slutsekunder.

Kristianstad lyckades bortabesegra Norrköping (som vi möter hemma på måndag) med 0-2 i måndags och parkerar på en femteplats i tabellen med 23 poäng. Precis som Piteå är det ett hårt arbetande lag med många väldigt skickliga spelare. Inte minst forwardstrion med Tabitha Tindell, Evelyne Viens och Hlin Eiriksdottir blir några att hålla extra koll på.

Vår truppstatus är densamma, så saknas gör Izabell Afram, Sophia Redenstrand, Tilde Johansson och Thea Birgerud. Resten är uttagningsbara för match.

För övrigt reser vi till matchen tillsammans med vårt F17-lag som möter Kristianstads dito samtidigt.