Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Olof Unogård inför hemmapremiären mot KIF Örebro DFF

Vi var med om en väldigt sur premiär uppe i Piteå. Efter en mardrömsstart, där vi släpper in mål direkt, så jobbar vi oss in i matchen och går rättvist till ledning i paus. I inledningen av andra halvlek lyckas Piteå piska upp en rejäl anstormning, som till slut resulterar i en kvittering på straffspark. Efter det spelar vi upp oss igen men är överlag lite för oskickliga när vi väl vinner boll och med bara några minuter från slutet lyckas Piteå fullborda sin vändning på en omställning. En mycket sur förlust mot ett skickligt och vilt (ibland fult) kämpande Piteå.

Nu har vi slickat såren och ser fram emot hemmapremiären på Visma. Örebro har gjort väldigt stora omtag i sin trupp och bland annat tagit in bekanta Amanda Altheden (i Växjö DFF 2022-2023), som vi släppte efter säsongen. De har gjort bra matcher gånger två, mot Hammarby, i både cupen och senast i seriepremiären så det blir en ny tuff fajt som alltid i OBOS Damallsvenskan. Vi ser fram emot att komma ut på gräset igen och har bra minnen från matcherna i fjol, där vi lyckades slå Örebro bägge gångerna.

Tyvärr blev vi ju av med Bryndís Niélsdóttir i premiären men har välkomnat Jenny Danielsson in i truppen, på en deal i transferfönstrets sista timme. I övrigt är Tilde Johansson fortsatt ett frågetecken, medan övriga ska vara uttagningsbara för match.

INFORMATION INFÖR MATCHEN: 

Datum: 20/4
Arena: Visma Arena
Avspark: 15:00
Entrén öppnar: 14:00
Biljetter köps via: https://liveday.se/sv/stores/2Z7LCntTVcSoM3N94v1wzAi494V alternativt via Swish/kort på plats (serviceavgift på 20 kr tillkommer vid köp av biljett i entrén) 

Vi omber publiken att lämna väskor hemma och vill uppmärskamma er på att visitation sker, totalt väskförbud råder. Utöver det vill vi även be er att ta med ett glatt humör så att alla kan känna trygghet och glädje under eventet! 

Varmt välkomna! 

ANNONS