Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Olof Unogård inför bortamötet mot Piteå IF

En ny tuff bortamatch väntar när vi på lördag tar flyget upp mot Piteå för match söndag 13:00. Vi är rejält besvikna på vår första halvlek mot Vittsjö senast men desto mer nöjd med vår andra halvlek. Där vågar vi anfalla och följa våra idéer på ett helt annat sätt och har ett stort bollinnehav som bara växer. Dock hade vi stora problem att omsätta bollinnehavet till fler klara lägen och vi har svårt att bryta ned Vittsjös skickliga backlinje. Överlag kommer vi in i Vittsjös straffområde på tok för sällan och den övergången är förstås något vi gnuggat lite extra på i veckan.

Piteå kommer från en blandad start på hösten, där man lyckades besegra Rosengård (1-0) i Boden men förlorade klart i Kristianstad (4-2), då målvakten Samantha Murphy inte hade sin bästa dag på jobbet. Både hon och Piteå lär vara rejält revanschsugna, med andra ord. Matchen i våras slutade 1-1 på en bedrövligt dålig Värendsvallen, så det lär bli en helt annan matchbild på deras konstgräs denna gång. Piteå har under sommaren tappat Hanna Andersson till just nämnda Rosengård samt tagit in Selma Åström från Luleå Fotboll.

Vårt skadeläge är tillbaka till att vara obefintligt. Samtliga spelare tränar fullt och är tillgängliga för spel. Det är med andra ord en angenäm och tuff uppgift att ta ut både trupp och elva, då vi har bra konkurrenssituation på samtliga positioner. Till Piteå åker vi dessutom med 16 spelare, så hela fem utespelare och en duktig målvakt blir hemma.

ANNONS