Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Olof Unogård inför årets sista match i OBOS Damallsvenskan 2023!

Sista matchen för säsongen och laget sätter sig på bussen mot Bromma och Stockholm.

IF Brommapojkarna står för motståndet och följande förutsättningar gäller: För vår egen del säkrade vi det damallsvenska kontraktet i den förra omgången, efter en bra prestation och fin hemmaavslutning mot Djurgården (2-0). Det innebar att laget klättrade till en åttonde plats, en placering vi förstås vill behålla in i mål. Då krävs högst troligtvis en vinst eftersom kryss bara räcker om Norrköping, Örebro och Djurgården inte vinner sina matcher (eftersom de alla har bättre målskillnad). För våra motståndare är det än mer spännande då man tampas med IK Uppsala om att säkra kvalplatsen och undvika direkt nedflyttning. Samtliga matcher spelas samtidigt och BP lär ha minst ett par ögon på matchen Djurgården-Uppsala. BP, som ligger på kvalplatsen nu, behöver kort och gott matcha Uppsalas resultat, eftersom Uppsala har bättre målskillnad. Med andra ord: Om Uppsala går mot vinst måste BP gå för vinst. Om Uppsala går mot kryss måste BP gå för kryss, och om bägge lagen förlorar gäller fortsatt status quo.

Vår truppstatus är sånär på fulltalig, frånsett Nesrin Akgün, som lämnas hemma p.g.a. viss överbelastning.

Matchen senast mot BP var en tajt historia som vi lyckades vinna med 1-0. BP har varit bra med i de flesta matcherna och man ska aldrig underskatta ett lag som slåss för sin överlevnad. De spelar ett ganska direkt kontringsbaserat spel och försvarar sig skickligt med många spelare, så vi räknar med en tuff och jämn batalj.

ANNONS