Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Olivia Mattsson förlänger med Växjö DFF

Växjö DFF förlänger avtalet med Olivia Mattsson, vilket innebär att finskan kommer att representera klubben även säsongen 2023. 

Dennis Popperyd om förlängningen med Mattsson: 

"Väldigt kul att lagets största vinnarskalle förlänger med oss. Olivia har tagit stora kliv i år och regerat på mittfältet tillsammans med Alex i princip varenda match denna säsong. Det ska bli roligt att se hennes fortsatta utveckling kommande år." 

Olivia Mattssons moderklubb är Pargas IF i Finland och 2016 gjorde hon debut för Åland United i den högsta finska nationella damligan. TIllsammans med Åland United har hon tagit till två brons i ligan (2018 & 2019), ett silver i Finska Cupen (2019) samt Ligaguld & Cupguld 2020. Inför säsongen 2021 flyttade hon till Svverige för spel i KIF Örebro DFF och sedan 2020 har Olivia Mattson även representerat Finland i Finlands U23-landslag. 

VAD SÄGER DU OM DIN FÖRLÄNGNING MED KLUBBEN? 

"Jag är jätteglad över att fortsätta resan här i Växjö. Vi har spelat en fotboll som jag trivs med och har utvecklats genom, det är något jag vill bygga vidare på!" - Olivia Mattson. 

VAD ÄR DINA TANKAR OM SÄSONGEN 2022? 

"Den gångna säsongen är ett minne jag kommer att bära med mig livet ut. Vi har tagit stora steg i en positiv riktning och utvecklats enormt mycket som lag. Det har varit en fröjd att få spela tillsammans med så skickliga lagkamrater och vägletts av en duktig tränarstab." - Olivia Mattsson. 

VAD FÖRVÄNTAR DU DIG AV NÄSTA ÄR? 

"Jag ser fram emot alla de möjligheter och utmaningar som nästa år kommer att ge. Det kommer att bli ett stort steg men känns definitivt som något vi är redo att ta oss an." - Olivia Mattson

Växjö DFF är glada att ha med dig i nästa säsong Olivia! 

ANNONS