Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Officiellt: Martin Bielec ny Head of Performance i Växjö

Växjö DFF får en ny Head of Performance i Martin Bielec som närmast kommer ifrån Mjällby AIF. 

"Jag är väldigt glad över att bli en del av Växjö DFF. Direkt från första dagen var det otroligt professionella samtal med både Dennis (Sportchef) och Olof (Huvudtränare). Det är främst hur de tänker kring fotboll och föreningen som är avgörande för spelarnas framtid", säger Martin Bielec.

Martin Bielec har en gedigen utbildningsbredd i form av Fotboll Fystränarutbildning via Svenska Fotbollsförbundet, UEFA A och EXOS mentorship. Utöver det har Martin även gått ett 5-årsprogram på idrottshögskolan Elite Performance Institute med inriktning ”strength & conditioning och sport science." Under den femåriga utbildningen har Martin skapat sig erfarenhet i form av praktik i både tyska och italienska klubbar. 

”Ett av mina största uppdrag är att bygga ett "Performance team” som är anpassat till de förutsättningar vi har i klubben med hjälp av physioterapeuter, studenter och personer som är intresserade av modern fotbollsförberedande träning. Vi behöver bygga uthålliga spelare och förbereda dem inför spel på högsta nivån som nu väntar oss i OBOS Damallsvenskan 2023, samt i akademin, F17- & F19-serierna. Akademispelarna behöver en viss typ av uppmärksamhet under sin resa till ”seniorfotboll". Fotbollen har blivit mycket mer intensiv och den kommer att öka ännu mer vilket gör att vi måste klara den här intensiteten och matchtempot. För att kunna prestera på bästa sätt måste vi ge våra spelare bra förutsättningar och sköta hanteringen av träningsbelastning, förberedande träning, återhämtningstrategier som kost, sömn, stresshantering och alla andra externa faktorer som påverkar spelarna varje dag.", säger Martin Bielec och fortsätter: 

"Jag har redan träffat ledarstaben och spelarna och det kändes direkt att det finns en bra fotbollskultur och passion bland alla på plats. Min första hälsning till teamet var att vi kommer ha med oss följande två meningar hela tiden: "Everything is possible" och "Future starts today". Samtidigt som jag ser fram emot att få starta arbetet på riktigt här i Växjö DFF vill jag även tacka Mjällby AIF för min tid där, speciellt tack till Patrik Rosengren, Stefan Ekstrand och andra ledare och spelare som jag fick nöjet att jobba med."

Sportchef Dennis Popperyd om upplägget med Martin Bielec: 

"Med detta nya samarbete tillsammans med Martin får vi in en helt ny kompetens inom området Fotbollsfys. Martin kommer att fokusera på att göra spelarna i A-laget och akademin så redo som möjligt för att prestera på fotbollsplanen. I hans roll som Head of Performance kommer han att bygga ett performance team i Växjö DFF och under säsongen 2023 kommer vi också att använda oss av ASI GPS, vilket kommer gynna spelarna på ett väldigt bra sätt i deras fysiska träning. Vi tror att detta kommer att bli väldigt bra med Martin kommande säsong!"

Samtidigt som Växjö DFF hälsar Martin varmt välkommen till klubben vill vi även rikta ett stort tack till High Performance Center med Kjell Svensson och Agne Bergvall i spetsen för ett lyckat samarbete föregående år sedan föreningen startade sin elitsatsning 2014.

ANNONS