Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Ny VD till Växjö DFF

Den 11 april tillträdde Åsa Malmström som ny VD för Växjö DFF. Åsa har lång erfarenhet av marknad och försäljning från sina tidigare anställningar. 

Det har varit ett stort intresse kring VD-rollen, och det känns verkligen kul att Växjö DFF attraherar. Det är med glädje vi välkomnar Åsa till teamet med sin spännande bakgrund och stora erfarenhet från flera olika håll. Jag är övertygad om att Åsa kommer bidra till Växjö DFFs fortsatta utveckling både organisatoriskt & ekonomiskt till gagn för föreningens medlemmar, våra samarbetspartners och klubben i stort, säger Karl Jansson, ordförande Växjö DFF.   

Jag har en vilja och förväntan att alla tjejer i Växjö DFF ska få rätt förutsättningar för att spela fotboll, inte minst för att kvinnorna i A-laget ska kunna spela i Allsvenskan. 

Jag kommer arbeta för att få en större uppslutning med publik kring våra hemmamatcher. Nu finns en stor möjlighet för publiken i Växjö att vara med på vår resa från början. 

 

Jag är väldigt stolt och tacksam för styrelsens förtroende för uppdraget som VD med försäljningsansvar för Växjö DFF, säger Åsa Malmström, VD Växjö DFF.

 

Vårens nästa hemmamatch på Visma Arena är den 23/4 kl.15.00 motståndare är KIF Örebro.

Se hela spelschemat här,

https://obosdamallsvenskan.se/spelschema/da_2023_regular

 

Köp din biljett här,

https://vaxjodff.ebiljett.nu/

 

För fler frågor:
Karl Jansson, 076-804 20 26

Åsa Malmström, 0470-34 71 00

ANNONS