Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Den 20/9 bjuder Växjö DFF in till nätverksträff med Santhe Dahl

Inbjudan riktar sig till dig som är partner eller dig som är nyfiken på vår verksamhet och går i tankar om att bli vår partner! 

Nätverksträff - Tillsammans med Växjö DFF

Vi i Växjö DFF är överväldigade över den respons och uppslutning vi har fått på våra nätverksträffar, stort tack för era värmande ord och medverkan. Det känns som om vi har träffat rätt med att hålla våra träffar under en lunch, äta måste man ju ändå, och samtidigt får vi lyssna på spännande föreläsningar. Nu är ju ni i princip redan fullärda men lite nytt kan man säkert snappa upp och föra in i sin egna verksamhet, eller hur? För varje träff vi haft slår vi rekord i antal partners och sist var ni hela 55 stycken partners som lyssnade på Santhe Dahls fantastiska resa inom Vida koncernen. Det är så kul & inspirerande att få uppleva sorlet under minglet och den värme som finns i rummet. Ni är bara bäst och vi är så tacksamma att ni vill följa med på Växjö DFF’s resa.

Nu har turen kommit till Eleonor & Anna på Head Consulting & Inpeople.

 

Konsten att attrahera och utveckla personal

Ibland kan man tycka att det känns både svårt och utmanande att behålla och attrahera personal. Finns det några genvägar för att lyckas med de här utmaningarna?

Det finns det, men det kräver också ett medvetet och aktivt agerande. 

Eleonor Cserpes, Head Consulting och Anna Sjödahl, Inpeople delar med sig av tips och idéer kring hur du kan arbeta.

Datum:              Tisdagen den 18 oktober

Tid:                     Kl 12.00 – 13.30

Plats:                  Östergatans Restaurang, Visma Arena

Anmälan via mail till patrik.adaktusson@vaxjodff.se senast fredag den 14/10. OBS! Viktigt att ni anmäler er för att säkra er plats. 

Övriga träffar i höst – Tillsammans med Växjö DFF.

Boka redan nu in nedanstående träff i kalendern. Anmälan till den är öppen. 

  • Den 22 november lyssnar vi till Catarina Mårdh Löwenadler som kommer prata om värdebaserat ledarskap, att gå från vision till affärsplan samt sina erfarenheter runt internationell expansion.Catarina har samlat erfarenheter från bland annat IKEA, OSSUR och Ottobock.

Varmt välkomna!

ANNONS