Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Nätverksträff med Catarina Mård Löwenadler

Idag hade vi äran att äntligen få lyssna på Catarina Mård Löwenadler ✨

Lunchen inleddes av Jakob Alftén som representerade dagens näterverkspartner @smalandsskafferi som bland annat berättade om hur de hjälper föreningar med försäljningar. Stort tack för ni valde att stötta dagens nätverksträff. 

Efter det fick våra partners lyssna till framgångsfaktorerna för säsongen 2022 av vår huvudtränare Olof Unogård. Vill ni boka Olof för föreläsning om vinnarkultur kan ni göra det via patrik.adaktusson@vaxjodff.se

Slutligen var det dags för Catarina Mård Löwenadler, Ordförande i Växjö DFF, Chief Executive Officer at Dignitana AB att inta scenen. Catarina, som har/haft VD/Vice VD samt styrelseuppdrag i Europa, Asien och Amerika för bl.a. IKEA, OttoBock, OSSUR och UNYQ delade med sig av sina erfarenheter inom värdebaserat ledarskap - hur en tydlig vision, värderingar och syfte, kopplade till affärsplan kan få företag och människor att växa.

Ett enormt tack till Catarina som inspirerade oss alla och som spred en otrolig värme och vikten av att se människors olika sidor som framgången till ett bra team. Vi i Växjö DFF skattar oss högt att du är en bidragande faktor till att vi har fått ihop ett riktigt bra team i styrelsen, organisationen och inom det sportsliga.

Tack även till Olof som gav våra partners en försmak till framtida föreläsningar hos företag och som ännu en gång visade vad som ligger bakom till att gå obesegrade genom en hel säsong.

Även ett stort tack till våra partners som alltid kommer med en härlig energi och visar att de är med oss hela vägen 💙🤝🖤

#FramåtTillsammans
#VDFFfamiljen

ANNONS