Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Maria Møller Thomsen tillbaka i Växjö DFF!

”Jag ser otroligt mycket fram emot att sätta på mig Växjö DFF tröjan igen nu i 2022. Sedan jag spelade i Växjö DFF senast har jag samlat en massa erfarenhet med spel i både Danmark och Italien, och jag vill göra allt jag kan för att ta klubben tillbaka till OBOS Damallsvenskan.” - säger Maria Møller Thomsen.

Den 23-åriga mittbacken började sin fotbollskarriär i hennes moderklubb Kværndrup Boldklub och 2013 bytte hon till Odense Boldklub. 2014 blev det Næsby Boldklub för att 2017 spela med Odense Q. 2018-2019 spelade hon i LB07 innan hon 2020 anslöt till Växjö DFF för första gången. Inför säsongen 2021 blev det först spel i Fortuna Hjørring innan hon samma säsong flyttade till Italienska S. S. Lazio. Italienvistelsen blev dock kortvarig och förflyttningen till Växjö DFF gjordes redan i mars 2022 där det fanns en plan för att så småningom skriva ett nytt proffskontrakt med 23-åringen.

Maria Møller Thomsen har dessutom representerat Danmark U16-, U17-, U19- samt U23-landslag.

”Maria har tränat med oss ett tag nu och dels tränat upp en matchform men också kommit in väldigt fint i laget. Maria är en trygg och bollsäker mittback som passar bra in i vårt sätt att spela fotboll och kommer konkurrera på den platsen framöver. Eftersom hon redan var skriven hos oss är hon också spelklar redan nu vilket passar oss bra.” - säger Dennis Popperyd, Sportchef.

Växjö DFF hälsar dig varmt välkommen tillbaka Maria!

ANNONS