Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Louise Högrell stannar i Växjö DFF!

Vi kan härmed presentera nästa förlängning, ytterligare ett år med vår målvakt Louise Högrell! 

Louise som kom till oss inför denna säsong från Morön BK har minst sagt gjort avtryck och stått för en oerhört stark insats säsongen igenom. På 23 starter har Louise hållit 13 nollor och dessutom slagit det svenska rekordet i längst hållna nollan på elitnivå. Det förra rekordet hade Håkan Svensson på 808 minuter och Louise har nu det innevarande rekordet på hela 908 minuter. 

Nu har alltså Växjö DFF förlängt kontraktet med Louise Högrell till 2023 och så här säger Louise själv om förlängningen:

- Det känns helt fantastiskt att ha skrivit på ett år till med Växjö DFF, att ha fått göra resan till allsvenskan med detta lag och att få fortsätta denna resa under nästa säsong är en av de större anledningarna till att jag valde att skriva på ett år till. Under mitt första år i Växjö DFF har jag utvecklats otroligt mycket och längtar efter fortsatt utveckling under nästkommande år, för mig var det en självklarhet att fortsätta i den här fantastiska klubben. Att få fortsätta jobba med en fantastisk tränarstab och se vad vi kan göra tillsammans som lag i allsvenskan. Jag ser fram emot att få dra på mig den svart blåa tröjan ett år till och kalla Visma arena min hemmaplan.

Så här säger vår sportchef Dennis Popperyd om avtalsförlängningen med Louise:

- Jag tror ingen har missat den otroliga statistiken som Louise Högrell stått för och man brukar säga att vi kan låta siffrorna tala för sig själv men idag så är de mer än värda att nämnas. Vi har alltså en målvakt hos oss som denna säsong slagit det svenska rekordet i längst hållen nolla med hela hundra minuter men också stått för 13 nollor vilket är mer än hälften av matcherna hon vaktat vårt mål. Det var väldigt viktigt för oss att ha kvar Louise i laget då hon bidrar med ett lugn och en trygghet till gruppen men också visar sin rutin i så många olika anseenden. Jag och tränarstaben är väldigt glada för denna förlängning.

 

ANNONS