Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Köp och sälj med vår nya app!

Bästa medlemmar,

Dags att sluta samla idrottsprylar, barnartiklar och fritidsgrejer på hög i garaget, på vinden eller nere i källaren. Istället kan du sälja dem vidare till någon som faktiskt vill använda dem.

Sälj dina prylar smidigt i Uzit-appen och skänk minst 10% av försäljningen till ditt lag. Det tjänar både du, klubben, miljön och den nya ägaren på.

Att sälja i appen kostar 29 kr i månaden men halva beloppet går tillbaka direkt till klubben. Du får dessutom 100 kr i rabatt VARJE månad på ICA Maxi Stormarknad Växjö att handla för. 

Så nu är det dags att börja leta fram gamla grejer som ligger och dammar och börja sälja. Troligast hittar du även något som passar dig själv eller dina barn!

» Ladda ner appen här: klubbens länk

Laura Solterbeck
Klubbchef
Växjö DFF

Uzit Sverige AB - Idrottens köp- och säljapp
Hemsida www.uzit.se E-post highfive@uzit.se

ANNONS