Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Joanna Bækkelund lämnar Växjö DFF

Växjö DFF och Joanna Bækkelund har kommit överens om att bryta avtalet parterna emellan på grund av privata skäl. Joanna kom till oss inför säsongen från Eskilstuna United.

Sportchef Dennis Popperyd om beskedet:

"Det känns förstås jättetråkigt men det är Joannas önskan, vilket vi har valt att gå med på. Vi bryr oss framförallt om människan och ibland behöver fotbollen få stå tillbaka. Det finns ingen som helst schism mellan någon part utan det är helt av privata skäl som vi behöver ta detta beslut. Joanna är en fantastisk person och spelare, och vi hoppas att hon kan återkomma till Växjö DFF någon gång i framtiden."

 Joanna själv om beslutet:

"Det är ett otroligt svårt privat beslut att behöva ta, men ett nödvändigt val för att komma tillbaka starkare. Det är ett härligt gäng som jag kommer följa noga och heja på framöver. Jag är säker på att gänget kommer att visa att laget och klubben hör hemma i Damallsvenskan. Jag vill tacka alla i och runt klubben för all deras förståelse och medmänsklighet. Tack så mycket för nu!"

Vi tackar Joanna för den här tiden och önskar stort lycka till i framtiden.


För frågor: 

Dennis Popperyd, sportchef: 073 985 50 51
Olof Unogård, huvudtränare: 070 373 28 46

ANNONS