Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

It´s time to UZIT

Växjö DFF inleder samarbete tillsammans med UZIT för en hållbar framtid ♻️

Länk till UZIT

Uzit är en IT-tjänst som kopplar samman säljare och köpare av begagnad fritids- och idrottsutrustning. Vid varje abonnent som kopplar sig till Växjö DFF och varje försäljning faller ett stöd rätt in i vår förening. 

- Vi är glada och stolta över att vi hittat det här samarbetet med Växjö DFF. Tillsammans skapar vi en bättre värld där idrott och återbruk går hand i hand. Idrottssverige upplevde redan innan pandemin stora klyftor i samhället vilket har gjort det svårare för många att kunna utöva idrott. Nu ser vi att klyftorna växer och möjligheten för alla att idrotta är inte längre en självklarhet. Genom Uzit möjliggör vi för fler att komma in i idrotten, säger Uzits grundare och VD Fredrick Göthberg

Vår härliga klubb är en del av det svenska idrottsundret. Vi spelar i ett stort lag där alla platsar. Så har det alltid varit och så ska det förbli. Därför är det av yttersta vikt att vi undanröjer de hinder som begränsar en rättvis idrott. I vår klubb ska alla få chansen att utvecklas inom sin sport, som aktiv, som ledare, och som människa. Framför allt vill vi att våra barn- och ungdomar ska få ett livslångt idrottsintresse och att träning och hälsa alltid ska vara en del av deras vardag.

För att detta ska vara möjligt får inte idrotten vara för dyr, vare sig för spelare eller familjer. Dessutom måste vi alla minimera den belastning på miljön som idrottandet medför.

Därför har vi valt att samarbeta med Uzit – den svenska idrottsrörelsens smartaste medspelare. Med Uzit får vi en plattform där vi kan etablera en andrahandsmarknad för såväl vår idrotts utrustning som i princip allting inom barn- och fritid.

Våra ungdomar växer fort både som spelare och människor. Vi vet alla hur mycket urvuxna och oanvända prylar det ligger i våra förråd, garage och källare. Väldigt mycket skulle kunna användas igen och igen. Uzit erbjuder en applikation med mängder av smarta funktioner som kopplar samman köpare och säljare av sport-, barn- och fritidsartiklar. Samtidigt som du säljer eller köper någonting via Uzit bidrar du till ungdomsverksamheten i vår förening.

Med Uzit ramlar det inte bara in en slant till dig och klubben. De stora vinsterna gör miljön och idrottssverige som får nytta av den utrustning du glömt bort att du har. Så gå ner i källaren, in i förrådet, ut i garaget och leta fram dina sport-, barn- och fritidsprylar. Någon annan kommer att ha stor glädje av dem.

Du registrerar ditt konto på https://open.uzitapp.com/rprdHuP71tb och säljer sedan hur mycket du vill, när du vill för endast 29kr i månaden där halva intäkten går tillbaka direkt till klubben. När du säljer något bestämmer du själv hur mycket av försäljningen som ska tillfalla klubben, minst 10% men du kan också välja att skänka 100% av försäljningen till oss.
 

- Anledningen till att vi går med i UZIT är för att skapa möjligheter för fler att kunna vara med i den fantastiska sporten som vi bedriver.

Vi vet med oss sedan tidigare att det är många som har mycket utrustning/kläder hemma utan användning, samtidigt som det är många som inte har möjlighet att köpa allting nytt, säger Växjö DFF’s klubbchef Laura Solterbeck och fortsätter:

- ”Utöver att vi möjliggör idrott för alla bidrar vi dessutom till en hälsosammare miljö och får en kickback till föreningen som gör att vi kan skapa ännu bättre förutsättningar för våra barn- och ungdomar. Helt fantastiskt!”


Välkommen att bidra till en mer rättvis, miljövänlig och demokratisk idrott med många vinnare ♻️ 
För mer information vänligen kontakta;

Uzit: Fredrick Göthberg, fredrick@uzit.se, 076-027 88 27

Växjö DFF: Laura Solterbeck, laura.solterbeck@vaxjodff.se , 076-113 69 05

 

ANNONS