Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Inför söndagens hemmamatch med huvudtränare Olof Unogård!

Foto: Laszlo Illes, iMagineStudio AB

Vi är enormt revanschsugna efter genomklappningen mot Linköping senast. Vi gör en ok insats i 75 min men är extremt besvikna över sista 15, där vi släpper in tre mål. Vi tog ju en 0-2-ledning (klubbens första allsvenska mål på Bilbörsen Arena) redan inom första kvarten men kunde tyvärr inte hålla ledningen in i halvtid – det hade varit intressant att se var matchen hade tagit vägen om vi hade lyckats med det. Efter deras 3-2 så mattar deras forcering av något och vi har chanser för 3-3, men de tar vi inte och står istället för en enormt svag sista kvart. Som tur är kommer chanser till revansch ofta i fotboll och vi är väldigt motiverade inför söndagens drabbning.

Kristianstad är nog det lag vi mött flest gånger i år. En träningsmatch i januari, vårmötet i juni samt träningsmatch i augusti. Kristianstad har behållit samma spelsätt som de lanserade i sommarens träningsmatch och vi har med oss några nycklar som vi tror blir viktiga för att få matchen dit vi vill.

Vår truppstatus är oförändrad, så samtliga tränar fullt och är uttagningsbara för match.

INFORMATION INFÖR MATCHEN: 

Datum: 22/10 
Arena: Visma Arena
Avspark: 15:00
Huvudentrén öppnar 14:00 
 

Biljettköp här: https://vaxjodff.ebiljett.nu/Tickets/Choose/62?S=0 

Vi omber publiken att lämna större väskor hemma och vill uppmärskamma er på att visitation sker. Utöver det vill vi även be er att ta med ett glatt humör så att alla kan känna trygghet och glädje under eventet! 

Varmt Välkomna! 

ANNONS