Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Inför match med vår huvudtränare Olof Unogård

Vi är förstås otroligt revanschsugna efter ett väldigt smärtsamt nederlag på Malmö IP senast. Att förlora med 7-1 på den här nivån är förstås inte acceptabelt på något sätt. Det som känns mest surt är att vi aldrig ger oss själva chansen att testa matchplanen och få mäta krafterna med Rosengård ordentligt, när vi ger bort två mål på de åtta första minuterna. Nu gäller det att skaka oss av den känslan och att vara tacksamma för att chanserna till revansch kommer ofta i fotboll.

Vi möter Piteå IF, som gått otroligt starkt så långt. De tog sig till semifinal i Svenska Cupen och har förlorat blott en match i serien (hemma mot serieledande Häcken), och parkerar för närvarande på en andraplats i tabellen. Ett rätt flexibelt lag som kan anfalla och försvara på lite olika sätt och som har ett väldigt starkt kollektiv som är beredda att strida hårt för varje centimeter. För oss gäller det att matcha dem i arbetsmoral och vilja, över något annat. På grund av Vismas planerade planrenovering spelas matchen på Värendsvallen, som inte lär bjuda in till något skönspel, så ännu en anledning till att vara beredda på att lägga ned ett hårt jobb – som kommer att krävas för att rå på Piteå.

Truppstatusen är densamma. Glädjande är att både Thea Birgerud och Izabell Afram börjat känna försiktigt på boll, men vi får vänta ett tag till innan de kan vara med i en matchtrupp. Tilde Johansson och Sophia Redenstrand är fortsatt lite längre ifrån. Vi utgår från att Ella Nilsson kan ingå i en matchtrupp.

Hoppas att vi ses på ett soligt Värendsvallen!

Information för matchen: 

Datum: 11/6 - 23 
Avsparkstid: 15:00 
Entré: Öppnar 14:00 (stora entrén vid Hejaregatan) 
Biljettköp: https://vaxjodff.ebiljett.nu/

ANNONS