Bli medlem i Växjö DFF

close
För att bli medlem ber vi dig att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Frågor om medlemskap ocha avgifter besvaras via e-post: info@vaxjodff.se
Medlemsavgift
Faktura på medlems- och träningsavgift skickas via e-post eller till hemadress om e-post saknas i våra register. Du kan välja att betala medlemsavgiften* till bankgiro eller Swish.

Tack för din ansökan!

Vi återkommer med information om ditt medlemsskap
close

DET HÄR ÄR

NYHETER

Inför match mot FC Rosengård med vår huvudtränare Olof Unogård

Foto: Suvad Mrkonjic, Bildbyrån
Vi ser fram emot en ny hemmamatch på Visma Arena och hoppas på en härlig oktoberkväll när mesta mästarna Rosengård kommer på besök. Vi har betat av vår cupmatch under landslagsuppehållet och lyckades i onsdags till slut besegra ett duktigt och vilt kämpande Husqvarna FF (vi låg under med 1-0 i paus och lyckades vända med mål av Izabell Afram och Larkin Russell i minut 80 och 90). Det innebär att vi har säkrat en plats i nästa års gruppspel, vilket förstås är glädjande och betydelsefullt med minst tre bra tävlingsmatcher under en väldigt lång försäsong.
 
Rosengård sladdar i tabellen och ligger på en sjundeplats. Risken är stor att de missar topp-tre och en UWCL-plats nästa år (de ska in i årets UWCL-kval senare i höst) men även en topp-fyra-placering, vilket hade varit första gången Malmölaget missar medalj sedan dagens Damallsvenskan bildades 1988. En gång (2006) har laget kommit fyra (och således vunnit bronsmedaljen) och resterande 34 år har det blivit guld eller stora/lilla silvret. Ett minst sagt imponerande facit.
 
Som vanligt har det hänt en hel del i Rosengårds trupp under sommarfönstret. De har vinkat adjö till hela sex spelare (Teagan Micah, Bianca Schmidt, Loreta Kullashi, Karin Lundin, Gina Chimielinski, Somea Polozen) och tagit in tre nyförvärv i form av Hanna Andersson (IMF), Eartha Cumings (MV) och Mai Kadowaki (MF/FW). Noterbart är också att Caroline Seger är tillbaka i gott slag och har spelat två raka 90 min-matcher.
 
Vår truppstatus är återigen hundraprocentig, vilket innebär 22 uttagningsbara spelare. En angenäm uppgift att ta ut både startelva och matchtrupp, med andra ord. Vi är förstås ute efter vår första trepoängare efter sommaren samt att vi vill revanschera oss från den förnedrande förlusten på Malmö IP tidigare i våras.
 
INFORMATION INFÖR MATCHEN: 

Datum: 2/10 
Arena: Visma Arena
Avspark: 19:00
Huvudentrén öppnar 18:00 
Östergatan med möjlighet till biljett inkl./exkl. mat öppnar 18:00 

Biljettköp här: https://vaxjodff.ebiljett.nu/Tickets/Choose/61?S=0

Vi omber publiken att lämna större väskor hemma och vill uppmärskamma er på att visitation sker. Utöver det vill vi även be er att ta med ett glatt humör så alla kan känna trygghet och glädje under eventet! 

Varmt Välkomna! 

ANNONS